Αειφορία

Αιφορία στην AS-Motor

Σαν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές επαγγελματικών χορτοκοπτικών μηχανημάτων, η AS-motor είναι δεσμευμένη στην αιφορική διαχείριση πόρων. Τα μηχανήματα μας είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν μια ζωή και η πολιτική της εταιρείας είναι να παρέχει ανταλλακτικά για έως και 30 έτη για να μην χρειάζεται να αντικαθίστανται τα μηχανήματα. Η αφοσίωση μας στην ποιότητα μεταφράζεται όχι μόνο στην ικανοποίηση των πελατών αλλά και στην ελαχιστοποίηση της παραγωγής αποβλήτων κατά την κατασκευή των μηχανημάτων.

Μαζί με την κοινωνία

Η AS-Motor είναι οικογενειακή επιχείρηση για 60 χρόνια, και έχει χτιστεί πάνω στην τοπική κοινωνία.  Σε συνεργασία με τον οργανισμό του καλού σαμαρείτη της Γερμανίας η AS-motor έχει ενσωματώσει άτομα με ειδικές ανάγκες στο δυναμικό της από το 2012. Τα τελευταία χρόνια η AS-MOTOR έχει προσλάβει και ενσωματώσει επίσης πολλούς πρόσφυγες σε θέσεις εργατών και μηχανικών.

Ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον and resource-friendly

Κατασκευασμένα με πάνω από 99% ανακυκλώσιμα και μεταλλικά μέρη, ή AS-MOTOR αναπτύσει και κατασκευάζει τα μηχανήματα με ελάχιστη κατανάλωση πόρων. Άλλες τακτικές στη σχεδίαση των μηχανημάτων είναι η απλοποίηση των μηχανημάτων, η αποφυγή χρήσης του πλαστικού, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο και η ελαφριά κατασκευή που επιτρέπει την περισσότερη απόδοση.

Πιστοποιημένοι προμηθευτές

Η αφοσίωση μας στην μακροζωία των μηχανημάτων ξεκινάει με την επιλογή των πιο ποιοτικών υλικών. Προμηθευόμαστε 70% απο τα ανταλλακτικά μας απο πιστοποιημένους εγχώριους προμηθευτές που μας επιτρέπουν και τη γρήγορη παράδοση ανταλλακτικών. Η AS-Motor είναι πιστοποιημένη κατά ISO, DPLF και ANSI .

Καινοτόμος αποδοτικότητα

Τα μηχανήματα AS-Motor είναι 100% Made in Germany. Όλες οι μοντέρνες τεχνικές διοίκησης και κατασκευής των μηχανημάτων χρησιμοποιούνται για να ελαχιστοποιήσουμε τα απόβλητα.  Η αειφορία είναι ο στόχος μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή χορτοκοπτικών και προσανατολιζόμαστε σε αυτόνομες μονάδες χορτοκοπτικών μηχανημάτων με πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων.