Χορτοκοπτικά AS-Motor Allmähers®

Χορτοκοπτικά Allmäher® – χορτοκοπτικά για λιβάδια, απότομες πλαγιές και πυκνή βλάστηση

Για 60 χρόνια τα Allmäher® έιναι ή λύση όπου δεν μπορούν να αποδώσουν τα χορτοκοπτικά πλάτης. Ο ιδρυτής της AS-Motor Άλφρεντ Σέφενακερ αναγνώρισε το πρόβλημα που πολλοί οινοπαραγωγοί αντιμετώπιζα στους λόφους έξω από τη Στουτγκάρδη: To να κουρεύουν ψηλά χόρτα σε πλαγιές. Ο εφευρέτης λοιπόν κατασκεύασε το δικό του κινητήρα και δημιούργησε την εταιρεία AS-motor.

Από τότε μια ολόκληρη οικογένεια από Allmähers έχει ακολουθήσει το αρχικό χορτοκοπτικό. Η AS-Motor έχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα με τις εκτάσεις και τον προϋπολογισμό σας, αλλά ένα πράγμα παραμένει σταθερο:Tα χορτοκοπτικά Allmäher®  είναι βαρβάτα, αξιόπιστα, ευέλικτα και συγκροτημένα.

Κατασκευασμένα για ψηλά χόρτα και πυκνή βλάστηση σε πλαγιές τα χορτοκοπτικά της AS-motor που είναι κατάλληλα για λιβάδια έχουν κερδίσει τη φήμη για την απόδοση και την αξιοπιστία τους ανά τον κόσμο, σε πάνω από30 χώρες.  Τα χορτοκοπτικά παράγονται ακόμα, αποκλειστικά στο Μπούλερταν στη Βάδη-Βυρτεμβέρη.

Κουρέυωντας λιβάδια με τα χορτοκοπτικά Allmäher®

Ανά τα έτη τα χορτοκοπτικά Allmäher® έχουν γίνει το κλασσικό μηχάνημα για εκτεταμένες περιοχές με πράσινη βλάστηση. Με τα μοντέρνα χορτοκοπτικά Allmäher® ή AS-Motor έχεο τελειοποιήσει την ανακύκλωση χόρτου (mulching), που βοηθάει έτσι ώστε οι περιοχές με ψηλό χορτάρι να κουρέυονται λίγες φορές μέσα στο έτος. Τα κομμένα σωματίδια των χόρτων και τα μικρά κλαδιά διανέμονται ομοιόμορφα στην επιφάνεια και αποσυντίθεται λιπαίνωντας το έδαφος. Πολλά χορτοκοπτικά Allmäher έχουν το σύστημα μαχαιριού τύπου σταυρού για να κάνουν την ανακύκλωση κομμένου χόρτου, ακόμα πιο έυκολη, κόβωντας τα κομμάτια όσο πιο μικρά γίνεται.

Τα χορτοκοπτικά Allmähers® είναι ιδανικά για κοίτες ποταμών, περιμετρικά των δρόμων όπου έχει πλαγιές, μικρά δάση, λιβάδια και περιοχές με έντονη πράσινη βλάστηση.

Allmäher® ή καταστροφέας?

Τα Allmähers® χρησιμοποιούνται σε λιβάδια όταν τα συμβατικά χλοοκοπτικά δεν αντέχουν άλλο, βουλώνουν ή δεν μπορούν να κινηθούν. Ακόμα και σήμερα τα χορτοκοπτικά Allmäher® είναι η μόνη εναλλακτική του κλαδευτηρίου χειρός.

Μια συγκριτική μελέτη που έκανε ηAS-Motor σε συνεργασία με πανεπιστήμιο έδειξει πως το χορτοκοπτικό AS 63 2T ES απέδωσε 1.6 έως 2.0 φορές υψηλότερη αποδοτικότητα σε περιοχές με κλίσεις όταν συγκρίθηκε με κοινά χορτοκοπτικά. Tα διπλα λάστιχα του χορτοκοπτικού AS 63 2T ES το αποτρέπουν από το να τουμπάρει, ενώ το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και οι εμπρός τροχοί μπορούν να είναι ακίνητοι στη θέση τους, επιτρέπουν ασφαλή διαγώνια κίνηση σε πλαγιές. Το σασί του χορτοκοπτικού AS 63 αποτρέπει την κάθετη εκτόξευση πετρών και αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του χειριστή κατά την εργασία σε σύγκριση με κοινά χορτοκοπτικά . Αυτό το χαρακτηριστικό είναι απαραίτητο για την ασφάλεια επίσης των περαστικών και των μηχανημάτων όταν κουρεύετε δίπλα σε δρόμους.

Products

Χορτοκοπτικό AS 21 2T ES

Ευέλικτο και έυχρηστο χορτοκοπτικό Allmäher με "παραδοσιακό" δίχρονο κινητήρα

51 cm
4,4/6,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 21 4T B&S

Εύχρηστο χορτοκοπτικό "Allmäher" με εντυπωσιακή σχέση αξίας/κόστους

51 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 21 4T Comfort

Χορτοκοπτικό Allmäher με πρόσθετα χαρακτηριστικά

51 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 26 2T ES

Παραδοσιακά Χορτοκοπτικά AS-Μοτορ Allmäher με δίχρονο κινητήρα

63 cm
4,4/6,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 28 2T ES

Χορτοκοπτικό τύπου Allmäher με δύο ταχύτητες και ελαστικά με αέρα

63 cm
4,4/6,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 62 4T B&S

Δυνατό και ευέλικτο – Χορτοκοπτικό AS 62 4T B&S

61 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 63 2T ES

Σύγχρονα Allmäher για πλαγιές και δύσκολα εδάφη

61 cm
4,4/6,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 63 4T B&S

Σύγχρονα χορτοκοπτικά (Allmäher) με κινητήρα υψηλών αποδόσεων

61 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 63 4T Honda

Σύγχρονα χορτοκοπτικά με κινητήρα Honda για ψηλή βλάστηση και χόρτα

61 cm
3,2/4,3 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 65 2T ES

Modern Allmäher for slopes and difficult terrain

65 cm
4,4/6,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 65 4T B&S

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό -ειδικό για ανακύκλωση χόρτου

65 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό AS 73 4T B&S

Το μόνο χορτοκοπτικό με δύο ταχύτητες μαχαιριών

73 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »