Η AS-Motor προσφέρει λύσεις για τους περιφερειακούς χώρους στους αθλητικούς χώρους

Η AS-Motor παρέχει επαγγελματικά εργαλεία για την αποτελεσματική συντήρηση αθλητικών χώρων

Είτε συντηρείτε τις περιοχές γύρω απο αθλητικά στάδια, πάρκινγκ αυτοκινήτων, κοίτες ποταμών και τα out of play των γηπέδων γκόλφ ή έαν συντηρείτε χορτολιβαδικές εκτάσεις τα μηχανήματα της AS-motor παρέχουν πολλές επιλογές, ειδικά στην ανακύκλωση κομμένου χόρτου, για τους επαγγελματίες συντηρητές αθλητικών χώρων.

Παραδείγματα εφαρμογών

Αθλητικοί χώροι

Για λειτουργία σε διάφορα τερέν και εφαρμογές οι αθλητικοί χώροι απαιτούν επαγγελματικά μηχανήματα. Τα μηχανήματα της AS-Motor με δίχρονους κινητήρες είναι ιδανικά για πλαγιές με κλίσεις και ψηλά χόρτα σε περιφερειακούς χώρους. Τα μηχανήματα της AS-Motor προσφέρουν μηχανική ζιζανιοκτονία που καθιστά αχρείαστη τη χρήση χημικών στη συντήρηση πάρκινγ αυτοκινήτων και πεζοδρομίων.

The rough and lakes on golf courses

The rough often comprises three-quarters of a golf course’s total area. These areas must be maintained to prevent the encroachment of scrub while protecting native obstacles such as bushes and trees.  AS-Motor’s walk-behind mowers provide precision and cutting power when mowing the rough, as well as uneven terrain and the slopes around lakes.

Categories

Kήποι

Τα γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους και δημοτικούς χώρους μπορούν να σνυτηρηθούν είτε με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) είτε με χλοοκοπτικά με κάδους συλλογής. Στη ανακύκλωση χόρτου εναποτίθεται στο έδαφος ένα λεπτό στρώμα ψιλοτεμαχισμένου χόρτου που δρα σαν φυσική οργανική λίπανση, ενώ οι κάδοι συλλογής βοηθούν τους χειριστές στην αποκομιδή κομμένου χόρτου. Οι κήποι συνήθως κουρεύονται μια φορά την εβδομάδα σε ύψος κοπής 40–50 mm, από το πολύ 15 cm.

Χορτολιβαδικές εκτάσεις

Ένα φυσικό περιβάλλον για τις μέλισσες, οι χορτολιβαδικές εκτάσεις συνεισφέρουν σημαντικά στη βιοποικιλότητα και στη διατήρηση του οικοσυστήματος μας. Τα λουλούδια μπορούν γρήογορα να μεγαλώσουν σε ύψος 40 cm πριν ανθίσουν και χρειάζεται να κουρεύονται 3-4 φορές το χρόνο. Τα επαγγελματικά μας χορτοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) με πλαϊνή εναπόθεση ,τα ειδικά χορτοκοπτικά με το όνομα Allmähers αλλά και τα επικαθήμενα τρακτεράκια μπορούν να βοηθήσουν στη συντήρηση των εκτάσεων αυτών.

Ανακύκλωση χόρτου (Mulching)

Η ανακύκλωση χόρτου (Mulching) είναι μια διαδικασία που το κομμένο γρασίδι ψιλοτεμαχίζεται πολλές φορές και επιστρέφει στο έδαφος σα φυσική λίπανση. Ειδικά μαχαίρια και κυκλικά κοπτικά στοιχεία χρησιμοποιόυνται για απλό γρασίδι, ενώ σε αγροτεμάχια χρησιμοποιούνται χορτοκοπτικά με σφυριά και λεπίδες τύπου σταυρού.

Products

Χορτοκοπτική μηχανή AS 510 ProClip 4T A

Επαγγελματικό χλοοκοπτικό με ανακύκλωση χόρτου

51 cm
4,2/5,7 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 920 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Γρήγορο και ευκίνητο χορτοκοπτικό τρακτέρ για μέτρες κλίσεις

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Επικαθήμενος καταστροφέας με σφυριά AS 1040 YAK 4WD

Δυνατό, στιβαρό και "ανήκει" στα δύσκολα τερέν – Χορτοκοπτικό AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 E-WeedHex για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία με ελάχιστο θόρυβο και χαμηλές εκπομπές αερίων

35 cm
δείτε το προίόν »