Η AS-Motor προσφέρει λύσεις σε επαγγελματίες κηποτέχνες

Όλα τα μηχανήματα της AS-Motor ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματίες του χώρου των αποψιλώσεων και του καλλωπιστικού πρασίνου

Οι επαγγελματίες του χώρου πρέπει να μπορούν να συντηρήσουν περιοχές με πράσινη βλάστηση και χόρτα, ανεξαρτήτως μεγέθους και φύσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ιδιωτικοί κήποι, τα κτήματα, οι δημοτικοί χώροι και οι χορτολιβαδικές εκτάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η επαγγελματική απόδοση των μηχανημάτων είναι πολύ σημαντική. Η AS-Motor παρέχει στους επαγγελματίες  την τεχνολογία που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους, σωστά, γρήγορα και με ασφάλεια, ακόμα και σε πολύ δύσκολα τερέν. Η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων τα καθιστούν εργαλεία στα χέρια των επαγγελματιών.

"Γλιτώνω πάρα πολύ χρόνο που δε χρειάζεται να ξαναβάζω μπρός το μηχάνημα κάθε φορά που πρέπει να αδειάσω τον κάδο ή για να περάσω ένα μονοπάτι με πέτρες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα στο κούρεμα και στη συντήρηση του AS 531, ακόμα και σε βρεμμένο γρασίδι. Η υποστήριξη της AS-motor είναι αλάνθαστη και γρήγορη, γεγονός που κάνει τα μηχανήματα τους το ιδανικό εργαλείο για τη δουλειά. ”

– Ο Μίκαελ Χίλερ μιλώντας για το επαγγελματικό χλοοκοπτικού του AS 531 (ιδιοκτήτης εταιρείας συντήρησης (Apollo Grunpflege)r)

"Το AS 63 είναι απίστευτα εντυπωσιακό. Όλοι οι εργάτες μου το λενε, "Αφεντικό, αυτό πρέπει να μας πάρεις!"

– Γιοακίμ Σέφερ (Ιδιοκτήτης της Schäfer Agrarservice)

Categories

Τεχνολογία για επαγγελματίες

Μέσα στη σεζόν, οι επαγγελματίες χειριστές συχνά δουλεύουν για 5 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα. Τα μηχανήματα της AS-motor είναι ασύγκριτα σε ποιότητα, αντοχή και επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν το χαμηλό βάρος, σημεία πρόσδεσης και συμπαγείς διαστάσεις μεταφοράς.

Kήποι

Τα γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους και δημοτικούς χώρους μπορούν να σνυτηρηθούν είτε με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) είτε με χλοοκοπτικά με κάδους συλλογής. Στη ανακύκλωση χόρτου εναποτίθεται στο έδαφος ένα λεπτό στρώμα ψιλοτεμαχισμένου χόρτου που δρα σαν φυσική οργανική λίπανση, ενώ οι κάδοι συλλογής βοηθούν τους χειριστές στην αποκομιδή κομμένου χόρτου. Οι κήποι συνήθως κουρεύονται μια φορά την εβδομάδα σε ύψος κοπής 40–50 mm, από το πολύ 15 cm.

Χορτολιβαδικές εκτάσεις

Ένα φυσικό περιβάλλον για τις μέλισσες, οι χορτολιβαδικές εκτάσεις συνεισφέρουν σημαντικά στη βιοποικιλότητα και στη διατήρηση του οικοσυστήματος μας. Τα λουλούδια μπορούν γρήογορα να μεγαλώσουν σε ύψος 40 cm πριν ανθίσουν και χρειάζεται να κουρεύονται 3-4 φορές το χρόνο. Τα επαγγελματικά μας χορτοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) με πλαϊνή εναπόθεση ,τα ειδικά χορτοκοπτικά με το όνομα Allmähers αλλά και τα επικαθήμενα τρακτεράκια μπορούν να βοηθήσουν στη συντήρηση των εκτάσεων αυτών.

Ψηλά χόρτα

Επειδή το κούρεμα καλλιεργειών και περιοχών κοντά σε δρόμους μπορεί να χρειαστεί μόνο μερικές φορές το χρόνο, τα χόρτα και οι θάμνοι μπορούν να φτάσουν το 1m. Τα αυτοκινούμενα ειδικά μηχανήματα της AS-Motor με βαδιστή χειριστή με το όνομα Allmähers και τα επικαθήμενα τρακτεράκια Sherpa αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, και ακόμα περισσότερο στη λειτουργία ανακύκλωσης κομμένου χόρτου (mulching).

Ανακύκλωση χόρτου (Mulching)

Η ανακύκλωση χόρτου (Mulching) είναι μια διαδικασία που το κομμένο γρασίδι ψιλοτεμαχίζεται πολλές φορές και επιστρέφει στο έδαφος σα φυσική λίπανση. Ειδικά μαχαίρια και κυκλικά κοπτικά στοιχεία χρησιμοποιόυνται για απλό γρασίδι, ενώ σε αγροτεμάχια χρησιμοποιούνται χορτοκοπτικά με σφυριά και λεπίδες τύπου σταυρού.

Ανώμαλα τερέν

Λόφοι, πλαγιές, ρίζες και πολλά άλλα φυσικά εμπόδια αποτελούν ένα ανώμαλο τερέν. Πολλά από τα μηχανήματα της AS-Motor έχουν σωστή απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μαζί με ειδικά λάστιχα, κατάλληλα για ανώμαλα τερέν.

Πλαγιές με κλίση

Η AS-Motor κατασκευάζει τα χορτοκοπτικά μηχανήματα με μεγάλη απόσταση απο το έδαφος για να μεταφέρονται με ράμπες και σε δυσπρόσιτα σημεία, με χαμηλό συνολικό βάρος, σωστή κατανομή βάρους και χαμηλο κέντρο βάρους για να αποδίδουν σε πλαγιές.

Τετρακίνηση

Η τετρακίνηση όχι μόνο εξασφαλίζει απόδοτικότητα σε κλίσεις πάνω από 30 μοίρες, αλλά προσφέρει αυξημένη ασφάλεια όταν πηγαίνετε σε κατηφόρες. Η τετρακίνηση προσφέρει απίστευτη πρόσφυση σε βρεμμένο έδαφος ή ανώμαλα τερέν, ακόμα και όταν οι τροχοί στον ένα άξονα δεν έχουν πρόσφυση.

Τηλεχειρισμός

Τα τηλεχειριζόμενα μηχανήματα, κάθιστούν δυνατό το κούρεμα σε πλαγιές. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης στο χειριστή να κουρεύει σε ασφαλή απόσταση από τη σκόνη, τις σφήγγες, τους ψύλλους και άλλους κινδύνους.

Products

Καταστροφέας Χόρτων AS 62 4T B&S

Δυνατό και ευέλικτο – Χορτοκοπτικό AS 62 4T B&S

61 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας χόρτων AS 63 2T ES

Σύγχρονα Allmäher για πλαγιές και δύσκολα εδάφη

61 cm
4,4/6,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας χόρτων AS 65 4T B&S

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό -ειδικό για ανακύκλωση χόρτου

65 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας με σφυριά AS 901 SM

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό με σφυριά, - τεράστια παραγωγικότητα

90 cm
11,9/16,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 900 Enduro

Στιβαρό και αξιόπιστο επικαθήμενο χορτοκοπτικό για ψηλά χόρτα με πλαϊνή εναπόθεση

90 cm
11,9/16,2 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 915 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Ελάτε στην οικογένεια των Σέρπα (Sherpa): H Εργονομική στάση χειριστή συναντά τον ευέλικτο χορτοκοπτικό καταστροφέα

90 cm
16,4/22,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 940 Σέρπα (Sherpa) 4WD

Επικαθήμενο χορτοκοπτικό τρακτέρ με μόνιμη τετρακίνηση για ψηλά χόρτα

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 940 Σέρπα (Sherpa) 4WD XL

Για ψηλά χόρτα, επικαθήμενο χορτοκοπτικό με μόνιμη τετρακίνηση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Επικαθήμενος καταστροφέας με σφυριά AS 1040 YAK 4WD

Δυνατό, στιβαρό και "ανήκει" στα δύσκολα τερέν – Χορτοκοπτικό AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 E-WeedHex για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία με ελάχιστο θόρυβο και χαμηλές εκπομπές αερίων

35 cm
δείτε το προίόν »