Η AS-Motor παρέχει λύσεις στη συντήρηση ιππικών ομίλων

Η AS-Motor προσφέρει αποδοτικές λύσεις που σας γλιτώνουν χρόνο στη συντήρηση περιβάλλοντων χώρων

Ιππικοί όμιλοι, ράτζα και οι στάυλοι αλόγων διαθέτουν μεγάλος έυρος χώρων για συντήρηση. Η AS-Motor παραδίδει λύσεις για όλες τις διαφορετικές περιοχές που απαιτείται συντήρηση εξωτερικών χώρων ή αποψίλωση περιοχών.

Παραδείγματα εφαρμογών

Στρούγκα

Οι χώροι που σταυλίζονται και αθλούνται τα άλογα χρειάζονται τακτική συντήρηση και φροντίδα. Τα ειδικά χορτοκοπτικά της AS-Motor με το όνομα Allmähers είναι ιδανικά για χορτοκοπή γύρω από στήλους και κάτω απο φράχτες. Επιπρόσθετα η ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) αποδίδει τέλεια σε τέτοια περιβάλλοντα. Το ψιλοτεμαχισμένο χόρτο λειτουργεί σαν φυσικό λίπασμα για το έδαφος.

Ιππικές αυλές

Οι επαγγελματικοί χώροι με άλογα απαιτούν τέλεια συντηρημένες αυλές. Τα χορτοκοπτικά της AS-motor με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) αποτελούν ιδανικές λύσεις για την οικονομική και προσεγμένη συντήρηση αυτών των περιοχών. Τα επικαθήμενα τρακτεράκια της AS-Motor είναι ιδανικά για ψηλά χορτάρια, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Είναι ευχαρίστηση να χρησιμοποιώ το AS 800 FreeRider στη συντήρηση των περιβάλλοντων χώρων στους στάυλους, ακόμα και κοντά στους φράχτες! Μπορείς δουλέψεις και σε πλαγιές επειδή έχουν πολύ χαμηλό κέντρο βάρους.

– Πήτερ Αίζενμαν (Ιδιοκτήτης εταιρείας Horse Gear Innovations KG)

Categories

Kήποι

Τα γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους και δημοτικούς χώρους μπορούν να σνυτηρηθούν είτε με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) είτε με χλοοκοπτικά με κάδους συλλογής. Στη ανακύκλωση χόρτου εναποτίθεται στο έδαφος ένα λεπτό στρώμα ψιλοτεμαχισμένου χόρτου που δρα σαν φυσική οργανική λίπανση, ενώ οι κάδοι συλλογής βοηθούν τους χειριστές στην αποκομιδή κομμένου χόρτου. Οι κήποι συνήθως κουρεύονται μια φορά την εβδομάδα σε ύψος κοπής 40–50 mm, από το πολύ 15 cm.

Χορτολιβαδικές εκτάσεις

Ένα φυσικό περιβάλλον για τις μέλισσες, οι χορτολιβαδικές εκτάσεις συνεισφέρουν σημαντικά στη βιοποικιλότητα και στη διατήρηση του οικοσυστήματος μας. Τα λουλούδια μπορούν γρήογορα να μεγαλώσουν σε ύψος 40 cm πριν ανθίσουν και χρειάζεται να κουρεύονται 3-4 φορές το χρόνο. Τα επαγγελματικά μας χορτοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) με πλαϊνή εναπόθεση ,τα ειδικά χορτοκοπτικά με το όνομα Allmähers αλλά και τα επικαθήμενα τρακτεράκια μπορούν να βοηθήσουν στη συντήρηση των εκτάσεων αυτών.

Ψηλά χόρτα

Επειδή το κούρεμα καλλιεργειών και περιοχών κοντά σε δρόμους μπορεί να χρειαστεί μόνο μερικές φορές το χρόνο, τα χόρτα και οι θάμνοι μπορούν να φτάσουν το 1m. Τα αυτοκινούμενα ειδικά μηχανήματα της AS-Motor με βαδιστή χειριστή με το όνομα Allmähers και τα επικαθήμενα τρακτεράκια Sherpa αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, και ακόμα περισσότερο στη λειτουργία ανακύκλωσης κομμένου χόρτου (mulching).

Ανακύκλωση χόρτου (Mulching)

Η ανακύκλωση χόρτου (Mulching) είναι μια διαδικασία που το κομμένο γρασίδι ψιλοτεμαχίζεται πολλές φορές και επιστρέφει στο έδαφος σα φυσική λίπανση. Ειδικά μαχαίρια και κυκλικά κοπτικά στοιχεία χρησιμοποιόυνται για απλό γρασίδι, ενώ σε αγροτεμάχια χρησιμοποιούνται χορτοκοπτικά με σφυριά και λεπίδες τύπου σταυρού.

Ανώμαλα τερέν

Λόφοι, πλαγιές, ρίζες και πολλά άλλα φυσικά εμπόδια αποτελούν ένα ανώμαλο τερέν. Πολλά από τα μηχανήματα της AS-Motor έχουν σωστή απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μαζί με ειδικά λάστιχα, κατάλληλα για ανώμαλα τερέν.

Πλαγιές με κλίση

Η AS-Motor κατασκευάζει τα χορτοκοπτικά μηχανήματα με μεγάλη απόσταση απο το έδαφος για να μεταφέρονται με ράμπες και σε δυσπρόσιτα σημεία, με χαμηλό συνολικό βάρος, σωστή κατανομή βάρους και χαμηλο κέντρο βάρους για να αποδίδουν σε πλαγιές.

Κυβόλιθοι και πεζοδρόμια

Η υψηλή παραγωγικότητα του AS 50’s αποδίδει αποτελεσματική ζιζανιοκτονία σε μεγάλες και ασύμτρες επιφάνειες, όπωες πάρκινγ αυτοκινήτων, επαγγελματικούς χώρους και μονοπάτια. Ο κάδος συλλογής εξαλείφει την ανάγκη σκούπας και καθαρίσματος μετά τη μηχανική ζιζανιοκτονία.

Products

Χορτοκοπτική μηχανή AS 510 ProClip 4T A

Επαγγελματικό χλοοκοπτικό με ανακύκλωση χόρτου

51 cm
4,2/5,7 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας Χόρτων AS 62 4T B&S

Δυνατό και ευέλικτο – Χορτοκοπτικό AS 62 4T B&S

61 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας χόρτων AS 63 4T B&S

Σύγχρονα χορτοκοπτικά (Allmäher) με κινητήρα υψηλών αποδόσεων

61 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας με σφυριά AS 701 SM

Χορτοκοπτικό με σφυριά για πλαγιές και δύσκολα τερέν

70 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 800 FreeRider

Επικαθήμενο χορτοκοπτικό τρακτέρ με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης

80 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 900 Enduro

Στιβαρό και αξιόπιστο επικαθήμενο χορτοκοπτικό για ψηλά χόρτα με πλαϊνή εναπόθεση

90 cm
11,9/16,2 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 915 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Ελάτε στην οικογένεια των Σέρπα (Sherpa): H Εργονομική στάση χειριστή συναντά τον ευέλικτο χορτοκοπτικό καταστροφέα

90 cm
16,4/22,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 920 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Γρήγορο και ευκίνητο χορτοκοπτικό τρακτέρ για μέτρες κλίσεις

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό συγκομιδής AS 625 KM

Χορτοκοπτικό με κοπτικό στοιχείο τυμπάνου και δύο ταχύτητες

62 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 WeedHex 140 για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία για ιδιώτες

35 cm
2,4/3,3 kW (hp)
δείτε το προίόν »