Η AS-Motor προσφέρει λύσεις για τη συντήρηση δρόμων

Οι χειριστές μηχανημάτων στη συντήρηση δρόμων εμπιστεύονται την επαγγελματική τεχνολογία των μηχανημάτωνAS-Motor για να αποδώσουν σε πλαγιές με κλίσεις και δύσκολα τερέν

Η συντήρηση στις πλαγιές των δρόμων συχνά πραγματοποιείται μόνο μερικές φορές ανά έτος, με αποτέλεσμα την υψηλή και πυκνή βλάστηση σε συγκεκριμένα σημεία των αυτοκινητόδρομων. Τα χορτοκοπτικά της AS-Motor με σφυριά είναι ιδανικά για να καθαρίζουν αυτές τις περιοχές, και επιπλέον τα ελέυθερα σφυριά δεν έχουν πρόβλημα με κρυμμένα αντικείμενα όπως οι πέτρες, αυξάνοντας την ασφάλεια του χειριστή. Για συντήρηση σε μεγάλες πλαγιές τα χορτοκοπτικά της AS-motor Allmähers και τα επικαθήμενα τρακτεράκια Sherpa προσφέρουν ασύγκριτη δύναμη κοπής και ευκολία.

Εφαρμογές της AS-Motor στη συντήρηση δρόμων:

Συντήρηση δρόμων

Η σωστή συντήρηση των επιφανειών δίπλα στους δρόμους βελτιώνει την ασφάλεια των οδηγών διευκολύνοντας την ορατότητα. Τα χορτοκοπτικά της AS-Motor, Allmähers δίνουν το πλεονέκτημα της υψηλής παραγωγικότητας και της ανακύκλωσης κομμένου χόρτου όταν συντηρούμε δημοτικούς δρόμους και περιοχές δίπλα σε δρόμους, ειδικά όταν εμπλέκονται ψηλά χορτάρια. Τα αυτοκινούμενα μηχανήματα της AS-Motor’s με βαδιστή χειριστή που λειτουργούν με δίχρονους κινητήρες είναι ιδανικές λύσεις για πλαγιές και στις απότομες κλίσεις.

 

Αφαίρεση ζιζανίων σε πάρκο

Η AS-Motor είναι ο πρωτοπόρος στην αφαίρεση ζιζανίων και χορταριών για πάνω απο 15 χρονια. Το AS 50 WeedHex μπορεί να συντηρήσει τεράστιες περιοχές με πεζοδρόμια και κυβόλιθους γρήγορα και αποτελεσματικά. Το AS 30 WeedHex είναι ιδανικό για ανώμαλες επιφάνειες όπως οι υδροροές και τα φρεάτια του νερού.

Με το τηλεχειριζόμενο Sherpa RC μπορείς να κάνεις τρομερή δουλειά. Επίσης είναι και πολύ διασκεδαστικό! Αλλάζεις στον τηλεχειρισμό πολύ απλά με μια απλή κίνηση του χεριού σε χρόνο 0! Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που η κανονική οδήγηση είναι καλύτερη. Για παράδειγμα όταν πρέπει να κουρέψεις μια μεγάλη περιοχή είναι καλύτερα άμα κάθεσαι.

– Στέφεν Ρίφ (Υπάλληλος στη συντήρηση στο δήμο του Βόρτ)

Categories

Τεχνολογία για επαγγελματίες

Μέσα στη σεζόν, οι επαγγελματίες χειριστές συχνά δουλεύουν για 5 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα. Τα μηχανήματα της AS-motor είναι ασύγκριτα σε ποιότητα, αντοχή και επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν το χαμηλό βάρος, σημεία πρόσδεσης και συμπαγείς διαστάσεις μεταφοράς.

Ψηλά χόρτα

Επειδή το κούρεμα καλλιεργειών και περιοχών κοντά σε δρόμους μπορεί να χρειαστεί μόνο μερικές φορές το χρόνο, τα χόρτα και οι θάμνοι μπορούν να φτάσουν το 1m. Τα αυτοκινούμενα ειδικά μηχανήματα της AS-Motor με βαδιστή χειριστή με το όνομα Allmähers και τα επικαθήμενα τρακτεράκια Sherpa αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, και ακόμα περισσότερο στη λειτουργία ανακύκλωσης κομμένου χόρτου (mulching).

Ανώμαλα τερέν

Λόφοι, πλαγιές, ρίζες και πολλά άλλα φυσικά εμπόδια αποτελούν ένα ανώμαλο τερέν. Πολλά από τα μηχανήματα της AS-Motor έχουν σωστή απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μαζί με ειδικά λάστιχα, κατάλληλα για ανώμαλα τερέν.

Πλαγιές με κλίση

Η AS-Motor κατασκευάζει τα χορτοκοπτικά μηχανήματα με μεγάλη απόσταση απο το έδαφος για να μεταφέρονται με ράμπες και σε δυσπρόσιτα σημεία, με χαμηλό συνολικό βάρος, σωστή κατανομή βάρους και χαμηλο κέντρο βάρους για να αποδίδουν σε πλαγιές.

Τετρακίνηση

Η τετρακίνηση όχι μόνο εξασφαλίζει απόδοτικότητα σε κλίσεις πάνω από 30 μοίρες, αλλά προσφέρει αυξημένη ασφάλεια όταν πηγαίνετε σε κατηφόρες. Η τετρακίνηση προσφέρει απίστευτη πρόσφυση σε βρεμμένο έδαφος ή ανώμαλα τερέν, ακόμα και όταν οι τροχοί στον ένα άξονα δεν έχουν πρόσφυση.

Τηλεχειρισμός

Τα τηλεχειριζόμενα μηχανήματα, κάθιστούν δυνατό το κούρεμα σε πλαγιές. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης στο χειριστή να κουρεύει σε ασφαλή απόσταση από τη σκόνη, τις σφήγγες, τους ψύλλους και άλλους κινδύνους.

Products

Καταστροφέας με σφυριά AS 901 SM

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό με σφυριά, - τεράστια παραγωγικότητα

90 cm
11,9/16,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 920 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Γρήγορο και ευκίνητο χορτοκοπτικό τρακτέρ για μέτρες κλίσεις

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας AS 940 Σέρπα (Sherpa) 4WD με RC Τηλεχειριστήριο

Το πρώτο παγκόσμια 2 σε 1 επικαθήμενο χορτοκοπτικό τρακτέρ με τηλεχειρισμό προσφέρει ασφάλεια και άνεση σε δύσκολα τερέν

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Επικαθήμενος καταστροφέας με σφυριά AS 1040 YAK 4WD

Δυνατό, στιβαρό και "ανήκει" στα δύσκολα τερέν – Χορτοκοπτικό AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »