Μηχανικά ζιζανιοκτόνα από την AS-Motor

Μηχανική ζιζανιοκτονία - η εναλλακτική λύση από τα χημικά

Η απομάκρυνση των ζιζανίων είναι πολύ σημαντική δουλειά για δήμους, περιφέρειες και τους συντηρητές τους. Τα ζιζάνια βγαίνουν ανάμεσα από πλάκες στα πεζοδρόμια και στους κυβόλιθους. Ωστόσο τα χημικά φάρμακα βλάπτουν το περιβάλλον και απαγορεύονται σε κάποιες περιοχές. Η AS-motor παρέχει μια επαγγελματική εναλλακτική για τον έλεγχο των ζιζανίων με το πατενταρισμένο σύστημα δονούμενης βούρτσας που αφαιρεί τα ζιζάνια από τη ρίζα. Η μηχανική ζιζανιοκτονία είναι και πρακτικά αλλά και περιβαλλοντικά η καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα φάρμακα.

Αφαιρέστε ζιζάνια, ακόμα και όταν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν βαριά μηχανήματα

Είτε σε δημόσους χώρους η ιδιωτικές εκτάσεις, τα ζιζάνια εμφανίζονται σε σημεία που δεν μπορούν έυκολα να αντιμετωπιστούν. Τα προϊόντα μηχανικής ζιζανιοκτονίας της AS-motor έχουν ρυθμιζόμενο τιμόνι χειριστή για την έυκολη χρήσης τους στις ακόλουθες περιοχές:s:

  • στην άκρη του πεζοδρομίου και σε περιφερειακές περιοχές
  • κατά μήκος τοίχων,
  • ανάμεσα σε πεζοδρόμια
  • σε άνισο έδαφος
  • ανάμεσα σε γκάζον και σε  κυβόλιθους
  • σε υδροροές και σε καπάκια υπονόμων

Αφαιρέστε ζιζάνια δίπλα σε δρόμους

Το AS 50 WeedHex είναι εξοπλισμένο με ειδική τεχνολογία που αποτρέπει την εκτόξευση αντικειμένων κατά τη λειτουργία τους. Είναι ασφαλές να αφαιρείτε ζιζάνια κοντά σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή κατά μήκος δρόμων.. Δύο περιστρεφόμενες βούρτσες είναι σφραγισμένες μέσα σε κλειστό σασί ενώ ένα δέυτερο κάλυμμα προστασίας από λάστιχο ακουμπά με την επιφάνεια προστατεύοντας διπλά από την εκτόξευση αντικειμένων.

Το AS 50 WeedHex για ζιζάνια είναι πιστοποιημένο από το κέντρο τεχνολογία για δάση και γεωργίας της Γερμανίας (DPLF).

Αφαίρέστε ζιζάνια από περιοχές με δύσκολη πρόσβαση

Τό AS 30 WeedHex για ζιζάνια είναι ένα ελαφρύ και ευέλικτο προϊόν για μηχανική ζιζανιοκτονία που είναι ιδιέταιρα έυκολο στη χρήση. Η γωνία της βούρτσας μπορεί να ρυθμιστεί από κάθε ρόδα, επιτρέποντας την αφαίρεση ζιζανίων σε χαμηλά σημεία όπως οι υδροροές και οι είσοδοι υπονόμων.

Η μειωμένη ταχήτητα βούρτσας στις 600 περιστροφές ανά λεπτό και το προστατευτικό κάλυμμα, επιτρέπουν την ασφαλή εργασία και ελαχιστοποιούν την περίπτωση εκτόξευσης πετρών ή σκόνης. Η μείωση των στροφών από τον κινητήρα στη βούρτσα υπερδιπλασιάζει τη ροπή έχοντας ως αποτέλεσμα περισσότερη δύναμη για τα πιο σκληρά χόρτα. Μάρμαρο και ξύλινες επιφάνειες μπορούν να καθαριστούν με ευκολία με σωστούς χειρισμούς, χάρη στην ευελιξία και το βάρος του μηχανήματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ευαίσθητες επιφάναειες.

Products

AS 30 WeedHex 140 για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία για ιδιώτες

35 cm
2,4/3,3 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 WeedHex 160 για ζιζάνια

Επαγγελματικής χρήσης μηχανική ζιζανιοκτονία

35 cm
3,0/4,1 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 E-WeedHex για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία με ελάχιστο θόρυβο και χαμηλές εκπομπές αερίων

35 cm
δείτε το προίόν »
AS 50 WeedHex για ζιζάνια

Επαγγελματική ζιζανιοκτονία για μεγάλες περοιχές

50 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »