Η AS-Motor προσφέρει λύσεις για το κούρεμα δασικών εκτάσεων

Η στιβαρή σχεδίαση είναι μεγάλο πλεονέκτημα στα χορτοκοπτικά AS-motor, είδικά όταν κουρέυουμε πυκνή βλάστηση σε δάση

Παραδείγματα εφαρμογών

Δασικές εκτάσεις

Αειφόρος διαχείρηση στη συντήρηση δασών σημαίνει σωστή ισορροπία μεταξύ οικονομίας και οικολογίας. Τα μεγάλα χορτοκοπτικά της AS-motor είναι ιδανικά, ειδικά για τις καλλιέργειες δένδρων. Τα χορτοκοπτικά με σφυριά είναι ιδανικά για αυτές τις περιπτώσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές με κλαδιά με διάμετρο έως 2cm.

Κάμπινγκ

Η συντήρηση που απαιτούν τα κάμπινγκ είναι η συντήρηση μονοπατιών και το κούρεμα μεγάλων εκτάσεων λίγες φορές το χρόνο. Σε συνδυασμό με τη συντήρηση γύρω απο φράχτες και κοντά στα όρια οικοπέδου τα AS-motor είναι τα ιδανικα μηχανήματα για εντατικές εργασίες λίγες φορές το χρόνο. Τα χορτοκοπτικά της AS-motor με σφυριά μπορούν πέρα από το κούρεμα των εκτάσεων αυτών χωρίς φόβο από άγνωστα αντικείμενα, να “ισοπεδώσουν” περιοχές εδάφους που δεν είναι ίσες.

Καλλιέργειες δένδρων

Στη βόρεια Ελλάδα υπάρχουν πολλές επαγγελματικές φυτείες χριστουγεννιάτκων ελάτων που καλλιεργούνται και πουλούνται σε όλη τη χώρα. Αν το γρασίδι ανάμεσα στις γραμμές μεγαλώσει πολύ τότε τα χαμηλότερα κλαδιά των δένδρων χάνουν την πρόσβαση στο φώς του ήλιου και αρχίζουν να εξασθενούνται. Για αυτή την ειδική εφαρμογή υπάρχει το αξεσουάρ “Προφυλακτήρας κλαδιών”  που προστίθεται στα χορτοκοπτικά με βαδιστή χειριστή και προστατεύει τα χαμηλά κλαδιά των δένδρων. Τα χορτοκοπτικά με σφυριά και τα επικαθήμενα θαμνοκοπτικά Sherpa της AS-motor εί ναι τα ιδανικά μηχανήματα για τέτοιες καλλιέργειες.

 

Το χαμηλό κέντρο βάρους του μηχανήματος σε κάνει να νιώθεις μεγάλη ασφάλεια, ακόμα και σε ανώμαλα τερέν. Είμαι αρκετά ψηλός και πάλι κάθομαι άνετα με αρκετό χώρο και σωστή στάση του σώματος. Αυτό δε συμβαίνει με τα άλλα τρακτεράκια.

– Χάηνερ Λόρενζ (Ιδιοκτήτης φυτείας ελάτων)

Ο χρόνος που κερδίζω είναι πολύ σημαντικός, γιαυτό και είμαι περήφανος ιδιοκτήτης του χορτοκοπτικού AS 940 XL.

– Ούντο Κόλερ (Συντηρητής εξωτερικών χώρων, Φρανκφούρτη)

Categories

Τεχνολογία για επαγγελματίες

Μέσα στη σεζόν, οι επαγγελματίες χειριστές συχνά δουλεύουν για 5 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα. Τα μηχανήματα της AS-motor είναι ασύγκριτα σε ποιότητα, αντοχή και επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν το χαμηλό βάρος, σημεία πρόσδεσης και συμπαγείς διαστάσεις μεταφοράς.

Ψηλά χόρτα

Επειδή το κούρεμα καλλιεργειών και περιοχών κοντά σε δρόμους μπορεί να χρειαστεί μόνο μερικές φορές το χρόνο, τα χόρτα και οι θάμνοι μπορούν να φτάσουν το 1m. Τα αυτοκινούμενα ειδικά μηχανήματα της AS-Motor με βαδιστή χειριστή με το όνομα Allmähers και τα επικαθήμενα τρακτεράκια Sherpa αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, και ακόμα περισσότερο στη λειτουργία ανακύκλωσης κομμένου χόρτου (mulching).

Πυκνή βλάστηση και δάση

Τα νεαρά δένδρα πρέπει να προστατεύονται από επιθετικά φυτά, όπως κισσούς και αναρριχώμενα για να μπορούν να επιβιώσουν. Έτσι τα νεαρά δάση και οι φυτείες με χριστουγεννιάτικα έλατα πρέπει να συντηρούνται τακτικά. Τα μηχανήματα της AS είναι ιδανικά για αυτή τη χρήση, και ειδικά τα χορτοκοπτικά με σφυριά, εύκολα κουρέυουν βλάστηση έως 2cm παχιά.

Ανώμαλα τερέν

Λόφοι, πλαγιές, ρίζες και πολλά άλλα φυσικά εμπόδια αποτελούν ένα ανώμαλο τερέν. Πολλά από τα μηχανήματα της AS-Motor έχουν σωστή απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μαζί με ειδικά λάστιχα, κατάλληλα για ανώμαλα τερέν.

Πλαγιές με κλίση

Η AS-Motor κατασκευάζει τα χορτοκοπτικά μηχανήματα με μεγάλη απόσταση απο το έδαφος για να μεταφέρονται με ράμπες και σε δυσπρόσιτα σημεία, με χαμηλό συνολικό βάρος, σωστή κατανομή βάρους και χαμηλο κέντρο βάρους για να αποδίδουν σε πλαγιές.

Τετρακίνηση

Η τετρακίνηση όχι μόνο εξασφαλίζει απόδοτικότητα σε κλίσεις πάνω από 30 μοίρες, αλλά προσφέρει αυξημένη ασφάλεια όταν πηγαίνετε σε κατηφόρες. Η τετρακίνηση προσφέρει απίστευτη πρόσφυση σε βρεμμένο έδαφος ή ανώμαλα τερέν, ακόμα και όταν οι τροχοί στον ένα άξονα δεν έχουν πρόσφυση.

Τηλεχειρισμός

Τα τηλεχειριζόμενα μηχανήματα, κάθιστούν δυνατό το κούρεμα σε πλαγιές. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης στο χειριστή να κουρεύει σε ασφαλή απόσταση από τη σκόνη, τις σφήγγες, τους ψύλλους και άλλους κινδύνους.

Products

Καταστροφέας χόρτων AS 73 4T B&S

Το μόνο χορτοκοπτικό με δύο ταχύτητες μαχαιριών

73 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας με σφυριά AS 901 SM

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό με σφυριά, - τεράστια παραγωγικότητα

90 cm
11,9/16,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 940 Σέρπα (Sherpa) 4WD XL

Για ψηλά χόρτα, επικαθήμενο χορτοκοπτικό με μόνιμη τετρακίνηση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Επικαθήμενος καταστροφέας με σφυριά AS 1040 YAK 4WD

Δυνατό, στιβαρό και "ανήκει" στα δύσκολα τερέν – Χορτοκοπτικό AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »