Η AS-Motor προσφέρει λύσεις για φωτοβολταϊκά

Η AS-Motor παρέχει τα ιδανικά εργαλεία για ψηλά χόρτα με δύσκολη πρόσβαση στις περιοχές γύρω από τα φωτοβολταϊκά

Είτε είναι ακίνητα ή με δυνατότητα να ακολουθούν την πορεία του ήλιου, τα φωτοβολταϊκά πάρκα πρέπει να συντηρούνται σωστά για να πετύχουν τη μέγιστη απόδοση. Κλαδιά και ψηλά χόρτα πρέπει να αφαιρούνται αποδοτικά για να μειώνονται τα λειτουργικά κόστη. Η AS-Motor με τα χορτοκοπτικά Allmäher και τα επικαθήμενα Sherpas κόβουν την υψηλή βλάστηση αποδοτικά, ενώ τα τηλεχειριζόμενα χορτοκοπτικά με σφυριά AS751 είναι ιδανικά κατασκευασμένα για να κουρέυουν και κάτω από τις βάσεις των φωτοβολταϊκών.

Επαγγελματική φροντίδα για φωτοβολταϊκά πάρκα

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα συχνά βρίσκονται σε περιφερειακές περιοχές όπως σιδηρόδρομοι και απομακρυσμένα οικόπεδα, με αποτέλεσμα να κουρεύονται μόνο μερικές φορές το χρόνο. Η τεχνολογία της AS-Motor επιτρέπει στα μηχανήματα να χειρίζονται με άνεση ψηλή και πυκνή βλάστηση σε πλαγιές και ανώμαλα τερέν.

 

Επειδή συχνά καθόμαστε στα χορτοκοπτικά μας για πολλές ώρες, μας αρέσει πολύ η άνεση που μας προσφέρει η ανάρτηση στη θέση χειριστή που προσφέρει το κάθισμα του AS 980. Η εταιρεία μας απαιτεί επαγγελματικά χορτοκοπτικά. Το AS 980 Enduro έχει αποδειχθεί πολύ στιβαρό και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Ίσα ίσα προσφέρει τέλεια άνεση σε σύγκριση με άλλα επικαθήμενα χορτοκοπτικά.

– Χέρλαντ Έρνσμπεργκ (Ιδιοκτήτης Φωτοβολταϊκών)

Categories

Τεχνολογία για επαγγελματίες

Μέσα στη σεζόν, οι επαγγελματίες χειριστές συχνά δουλεύουν για 5 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα. Τα μηχανήματα της AS-motor είναι ασύγκριτα σε ποιότητα, αντοχή και επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν το χαμηλό βάρος, σημεία πρόσδεσης και συμπαγείς διαστάσεις μεταφοράς.

Ψηλά χόρτα

Επειδή το κούρεμα καλλιεργειών και περιοχών κοντά σε δρόμους μπορεί να χρειαστεί μόνο μερικές φορές το χρόνο, τα χόρτα και οι θάμνοι μπορούν να φτάσουν το 1m. Τα αυτοκινούμενα ειδικά μηχανήματα της AS-Motor με βαδιστή χειριστή με το όνομα Allmähers και τα επικαθήμενα τρακτεράκια Sherpa αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, και ακόμα περισσότερο στη λειτουργία ανακύκλωσης κομμένου χόρτου (mulching).

Ανώμαλα τερέν

Λόφοι, πλαγιές, ρίζες και πολλά άλλα φυσικά εμπόδια αποτελούν ένα ανώμαλο τερέν. Πολλά από τα μηχανήματα της AS-Motor έχουν σωστή απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μαζί με ειδικά λάστιχα, κατάλληλα για ανώμαλα τερέν.

Πλαγιές με κλίση

Η AS-Motor κατασκευάζει τα χορτοκοπτικά μηχανήματα με μεγάλη απόσταση απο το έδαφος για να μεταφέρονται με ράμπες και σε δυσπρόσιτα σημεία, με χαμηλό συνολικό βάρος, σωστή κατανομή βάρους και χαμηλο κέντρο βάρους για να αποδίδουν σε πλαγιές.

Τηλεχειρισμός

Τα τηλεχειριζόμενα μηχανήματα, κάθιστούν δυνατό το κούρεμα σε πλαγιές. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης στο χειριστή να κουρεύει σε ασφαλή απόσταση από τη σκόνη, τις σφήγγες, τους ψύλλους και άλλους κινδύνους.

Products

Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 920 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Γρήγορο και ευκίνητο χορτοκοπτικό τρακτέρ για μέτρες κλίσεις

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Επικαθήμενος καταστροφέας με σφυριά AS 1040 YAK 4WD

Δυνατό, στιβαρό και "ανήκει" στα δύσκολα τερέν – Χορτοκοπτικό AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »