Χορτοκοπτικά συγκομιδής της AS-Motor

Χορτοκοπτικά με δίσκο - καλύτερη επιλογή από ψαλίδια

Τα χορτοκοπτικά με ψαλίδια χρησιμοποιούνται συχνά για τη συγκομιδή ζωοτροφών, αλλά η συντήρηση τους είναι δύσκολη, το βάρος και η φθορά που υφίστανται ήταν πάντα ένα πρόβλημα. Αυτή η καινούρια γενιά χορτοκοπτικών συγκομιδής απο την AS-motor απλουστεύει τη διαδικασία σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τρόπος λειτουργίας

Τέσσερις λεπίδες λειτουργούν σαν κοπτικά στοιχεία στην άκρη ενός περιστρεφόμενου τύμπανου. Οι έυκαμπτες λεπίδες δμηιουργούν πίεση προς τα πάνω όταν περιστρέφεται το τύμπανο κόβοντας το ψηλό χορτάρι μερικά εκατοστά πάνω από το έδαφος. Τα στελέχη του γρασιδιού εναποτίθενται σε γραμμές για έυκολη συλλογή.

Πλεονεκτήματα χορτοκοπτικών συγκομιδής

Τα χορτοκοπτικά συγκομιδής με δίσκο λειτουργούν πιο “ήσυχα” από τα χορτοκοπτικά με ψαλίδια χωρίς να “τρέμουν”.  Οι λεπίδες είναι ευέλικτες και διπλώνουν προς τα πίσω έαν χτυπήσουν πέτρες και επίσης ακονίζονται πολύ έυκολα. Οι λεπίδες εγκαθίστανται σε κάθε πλευρά και η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη.

Ο σταθερός δίσκος κάτω απο τις λεπίδες γλιστράει πάνω από το έδαφος και ακολουθεί το ανάγλυφο του εδάφους, ώστε το κούρεμα να είναι ομοιόμορφο. Οι τροχοί έχουν διαφορικό περιορισμένης ολίσθισης. Ο άξονα μπορεί να κλειδώσει με μια ασφάλεια για δουλειά σε πλαγιές ή άνισο έδαφος. Με αυτό τον τρόπο και οι δύο τροχοί λειτουργούν ομοιόμορφα κινώντας το χορτοκοπτικό προς τα εμπρός. Ξεκλειδώστε το διαφορικό όταν οδηγείτε γύρω απο δένδρα ή άλλα αντικέίμενα.

Το AS 625 KM έχει δύο ταχύτητες και όλα τα χορτοκοπτικά συγκομιδής με δίσκους της AS-motor έχουν EasyStart τετράχρονους κινητήρες της Briggs & Stratton.

Ιδανικό για κτηνοτρόφους και όσους έχουν άλογα

Μικρές κτηνοτροφικές μονάδες και ιδιοκτήτες αλόγων θέλουν να μπορούν να ταίσουν τα ζώα τους κάθε μέρα με φρέσκο γρασίδι αλλά χωρίς να χρειάζεται να κουρέυουν κάθε μέρα. Η κοπή συγκομιδής με τα χορτοκοπτικά με δίσκο διατηρεί το γρασίδι φρέσκο για περισσότερο χρόνο, και οι λεπίδες που μπορούν να λειτουργήσουν και απ’ τις δύο μεριές, εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής και ικανοποιητικά αποτελέσματα

Products

Χορτοκοπτικό συγκομιδής AS 565 KM

Το μηχάνημα που "ισοπεδώνει" τα χορτοκοπτικά με "ψαλίδια"

58 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό συγκομιδής AS 625 KM

Χορτοκοπτικό με κοπτικό στοιχείο τυμπάνου και δύο ταχύτητες

62 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »