Τηλεχειριζόμενα χορτοκοπτικά της AS-motor

Αποτελεσματική δουλειά σε δύσκολα τερέν

Δημιουργώντας καινούρια τεχνολογία τηλεχειρισμού, ή AS-motor παρέχει χορτοκοπτικπά – θαμνοκοπτικά για ψηλά χόρτα με επιπλέον λειτουργίες και διευρημένες περιοχές εφαρμογής. Αυτές οι συσκευές με τηλεχειριστήριο ανοίγουν καινούριος δρόμους για οποινδήποτε ασχολείται με το κούρεμα ψηλών χόρτων και τις αποψιλώσεις.

Απότομες πλαγιές και επικίνδυνες περιοχές με δύσκολη πρόσβαση μπορούν τώρα να συντηρηθούν με την επαγγελματική τεχνολογία χορτοκοπτικών με τηλεχειρισμό από την AS-motor. Πριν από μερικά χρονια αυτή η δουλειά δε θα ήταν δυνατή παρά μόνο με μεγάλο κίνδυνο για τους χειριστές. Τα επαγγελματικά χορτοκοπτικά μηχανήματα με τηλεχειρισμό της  AS-Motor αποδίδουν μεγάλη παραγωγικότητα, αυξημένη ασφάλεια χειριστών, μια σημαντική βελτίωση στα κουρέματα των “προβληματικών” περιοχών.

Αυξημένη ασφάλεια στην εργασία

Το κούρεμα ψηλών χόρτων σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι και ότι καλύτερο για τους χειριστές. Τα τηλεχειριζόμενα χορτοκοπτικά της  AS-Motor  εξαλείφουν την έκθεση των χειριστών σε αυτές τις συνθήκες, όπως και την έκθεση σε δονήσεις, θόρυβο, καυσαέρια, σκόνη, γύρη και έντομα.

υτές οι συσκευές με τηλεχειριστήριο ανοίγουν βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των χειριστών και ανοίγουν καινούριους δρόμους για οποινδήποτε ασχολείται με το κούρεμα ψηλών χόρτων και τις αποψιλώσεις.

Products

Χορτοκοπτικός καταστροφέας AS 940 Σέρπα (Sherpa) 4WD με RC Τηλεχειριστήριο

Το πρώτο παγκόσμια 2 σε 1 επικαθήμενο χορτοκοπτικό τρακτέρ με τηλεχειρισμό προσφέρει ασφάλεια και άνεση σε δύσκολα τερέν

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Τηλεχειριζόμενος καταστροφέας με σφυριά AS 1000 Ovis RC

Τηλεκατευθυνόμενος καταστροφέας με σφυριά - Από επαγγελματίες για επαγγελματίες

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »