Η AS-Motor παρέχει τα εργαλεία για τη συντήρηση Κάμπινγκ

Πάρκα, παιδικές χαρές και καμπιγνκ απαιτούν ένα μεγάλο έυρος εργασιών επαγγελματικής φροντίδας που περιλαμβάνει τη συντήρηση χωρίς χημικά

Οι περιοχές αναψυχής είναι ένα διάλειμμα από το στρές και τη δουλειά για διακοπές. Στη Γερμανία υπάρχει η έκραση ” Πάμε στο πράσινο”, γιαυτό φροντίζουμε οι χώροι αυτοί να είναι τέλεια συντηρημένοι.

Παραδείγματα εφαρμογών

Κάμπινγκ

Because of their proximity to appealing landscapes, campsites are frequented by tourists. AS-Motor mulching and professional lawn mowers provide efficient lawn care, while high grass mowers can be used for boundary areas. Weed removers keep paved parking areas and paths free of weeds without the use of chemicals.

Πάρκα

Χώροι αναψυχής όπως πάρκα, και κατασκηνώσεις απαιτούν ομοιόμρφες και οικονομικές λύσεις συντήρησης. Τα χορτοκοπτικά – θαμνοκοπτικά μηχανήματα της AS-Motor έχουν το πλεονέκτημα της ταχύτητας τους και εξοικονόμισης χρόνου στην απόδοση τους κατά την κοπή.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλά συντηρημένο σκοπευτήριο. Το AS50 μας βοηθάει να καθαρίσουμε όλες τις επιφάνειες από χορτάρια και βρύα, άρα δεν κινδυνέυει κανείς να γλιστρήσει ή να σκοντάψει και να έχουμε ατυχήματα.

– Γιάν Φούρμαν (Πρόεδρους σκοπευτηρίου, Σόνεμπεκ)

Categories

Kήποι

Τα γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους και δημοτικούς χώρους μπορούν να σνυτηρηθούν είτε με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) είτε με χλοοκοπτικά με κάδους συλλογής. Στη ανακύκλωση χόρτου εναποτίθεται στο έδαφος ένα λεπτό στρώμα ψιλοτεμαχισμένου χόρτου που δρα σαν φυσική οργανική λίπανση, ενώ οι κάδοι συλλογής βοηθούν τους χειριστές στην αποκομιδή κομμένου χόρτου. Οι κήποι συνήθως κουρεύονται μια φορά την εβδομάδα σε ύψος κοπής 40–50 mm, από το πολύ 15 cm.

Χορτολιβαδικές εκτάσεις

Ένα φυσικό περιβάλλον για τις μέλισσες, οι χορτολιβαδικές εκτάσεις συνεισφέρουν σημαντικά στη βιοποικιλότητα και στη διατήρηση του οικοσυστήματος μας. Τα λουλούδια μπορούν γρήογορα να μεγαλώσουν σε ύψος 40 cm πριν ανθίσουν και χρειάζεται να κουρεύονται 3-4 φορές το χρόνο. Τα επαγγελματικά μας χορτοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) με πλαϊνή εναπόθεση ,τα ειδικά χορτοκοπτικά με το όνομα Allmähers αλλά και τα επικαθήμενα τρακτεράκια μπορούν να βοηθήσουν στη συντήρηση των εκτάσεων αυτών.

Ανακύκλωση χόρτου (Mulching)

Η ανακύκλωση χόρτου (Mulching) είναι μια διαδικασία που το κομμένο γρασίδι ψιλοτεμαχίζεται πολλές φορές και επιστρέφει στο έδαφος σα φυσική λίπανση. Ειδικά μαχαίρια και κυκλικά κοπτικά στοιχεία χρησιμοποιόυνται για απλό γρασίδι, ενώ σε αγροτεμάχια χρησιμοποιούνται χορτοκοπτικά με σφυριά και λεπίδες τύπου σταυρού.

Ανώμαλα τερέν

Λόφοι, πλαγιές, ρίζες και πολλά άλλα φυσικά εμπόδια αποτελούν ένα ανώμαλο τερέν. Πολλά από τα μηχανήματα της AS-Motor έχουν σωστή απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μαζί με ειδικά λάστιχα, κατάλληλα για ανώμαλα τερέν.

Products

Χορτοκοπτική μηχανή AS 531 4T MK

Επαγγελματικά χλοοκοπτικά με κάδο συλλογής

53 cm
3,4/4,6 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας χόρτων AS 21 4T Comfort

Χορτοκοπτικό Allmäher με πρόσθετα χαρακτηριστικά

51 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας Χόρτων AS 62 4T B&S

Δυνατό και ευέλικτο – Χορτοκοπτικό AS 62 4T B&S

61 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 800 FreeRider

Επικαθήμενο χορτοκοπτικό τρακτέρ με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης

80 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 E-WeedHex για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία με ελάχιστο θόρυβο και χαμηλές εκπομπές αερίων

35 cm
δείτε το προίόν »
AS 30 WeedHex 140 για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία για ιδιώτες

35 cm
2,4/3,3 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 50 WeedHex για ζιζάνια

Επαγγελματική ζιζανιοκτονία για μεγάλες περοιχές

50 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »