Η AS-Motor προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στα θαμνοκοπτικά για ιδιώτες

Τα επαγγελματικής κατασκευής μηχανήματα της AS-Motor προσφέρουν μοναδικές λύσεις για τη συντήρηση αγροτεμαχίων και περιοχών με ψηλά χόρτα

Η AS-Motor προσφέρει εξειδικευμένη τεχνολογία για τη συντήρηση εξωτερικών χώρων, για αγροτεμάχια, για γραμμικές καλλιέργειες και για περιοχές με κλίσεις. Τα χορτοκοπτικά – θαμνοκοπτικά της AS-motor με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (Mulching) κουρεύουν τα ψηλά χόρτα έυκολα και απαλείφουν το κόστος της αποκομιδής των κομμένων χόρτων. Η AS-motor επιπλέον προσφέρει μηχανήματα συγκομιδής για ζωοτροφές κτηνοτροφικής παραγωγής.

Παραδείγματα εφαρμογών

Περισσότερος ελέυθερος χρόνος χάρη στην αποδοτικότητα των μηχανημάτων AS

Επιπρόσθετα απο τους κάδους συλλογής, τα χορτοκοπτικά – θαμνοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένουν χόρτου (mulching) παρέχουν στους ιδιώτες πολλαπλά πλεονεκτήματα. Τα χορτοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου  (Mulching) ψιλοτεμαχίζουν το κομμένο χόρτο, το οποίο δρά σαν φυσική λίπανση για την περιοχή.  Αυτή η διαδικασία όχι μόνο εκμηδενίζει το κόστος της αποκομιδής κομμένου χόρτου, αλλά δρα και σα φυσική λίπανση.

Έυκολο κούρεμα και mulching ψηλών χόρτων

Πολλές φορές οι ιδιωτικές εκτάσεις δεν είναι δυνατό να κουρευτούν όσο συχνά χρειάζεται.Τα ειδικά χορτοκοπτικά θαμνοκοπτικά AS-Motor με το όνομα Allmähers και τα επικαθήμενα Sherpas είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κόβουν ψηλά χόρτα και πυκνή βλάστηση.

Συγκομιδή ζωοτροφών για κτηνοτρόφους

Τα χορτοκοπτικό με δίσκο της AS-motor είναι τα ιδανικά εργαλεία για μικρές κτηνοτροφικές μονάδες. Τα χορτοκοπτικά με δίσκο κόβουν τα χορτάρια και τα εναποθέτουν σε μια γραμμή πλαϊ στο μηχάνημα για έυκολη συλλογή.

Δε γίνεται να δουλέψεις όταν τα εργαλεία σου σπάνε. Βλέπω φίλους μου που προσπαθούν να δουλέψουν με φτηνιάρικα μηχανήματα χάνωντας ώρες δουλειάς χωρίς να κάνουν τίποτα. Ευτυχώς με τα AS-motor δεν είναι έτσι. Βγάζω το μηχάνημα έξω, τρομπάρω τρείς φορές και παίρνει μπρός αμέσως. Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

– Μάϊκλ Χόρλαχερ (Κηπουρός και αμπελουργός, Στουτγγάρδη)

Το μυστικό για την τέλεια ανακύκλωση κομμένουο χόρτου βρίσκεται στο ειδικό μαχαίρι με τα πολλαπλά κοπτικά πεδία και την ροή αέρα τύπου κυκλώνα που δημιουργείται στο κοπτικό στοιχείο.

– Ρόμαν Μούλεκ (Υπέυθυνος προϊόντων AS-Motor )

Όταν δεν είμαι σε δουλειά στην Ολλανδία η οικογένεια μου περνάει χρόνο μαζί σεο εξοχικό μας, όπου πρέπει να συντηρήσουμε 10 στρέμματα, ένα αγροτεμάχιο. Μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος και είναι χαρά μου να το κρατάω σε καλή κατάσταση. Ευτυχώς το δίχρονο χορτοκοπτικό μου AS28 είναι τρομερό μηχάνημα και είναι το ιδανικό εργαλείο για αυτές τις δουλειές.

– Jorge Vago (Employee of the European Space Agency on ExoMars)

Categories

Kήποι

Τα γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους και δημοτικούς χώρους μπορούν να σνυτηρηθούν είτε με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) είτε με χλοοκοπτικά με κάδους συλλογής. Στη ανακύκλωση χόρτου εναποτίθεται στο έδαφος ένα λεπτό στρώμα ψιλοτεμαχισμένου χόρτου που δρα σαν φυσική οργανική λίπανση, ενώ οι κάδοι συλλογής βοηθούν τους χειριστές στην αποκομιδή κομμένου χόρτου. Οι κήποι συνήθως κουρεύονται μια φορά την εβδομάδα σε ύψος κοπής 40–50 mm, από το πολύ 15 cm.

Χορτολιβαδικές εκτάσεις

Ένα φυσικό περιβάλλον για τις μέλισσες, οι χορτολιβαδικές εκτάσεις συνεισφέρουν σημαντικά στη βιοποικιλότητα και στη διατήρηση του οικοσυστήματος μας. Τα λουλούδια μπορούν γρήογορα να μεγαλώσουν σε ύψος 40 cm πριν ανθίσουν και χρειάζεται να κουρεύονται 3-4 φορές το χρόνο. Τα επαγγελματικά μας χορτοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) με πλαϊνή εναπόθεση ,τα ειδικά χορτοκοπτικά με το όνομα Allmähers αλλά και τα επικαθήμενα τρακτεράκια μπορούν να βοηθήσουν στη συντήρηση των εκτάσεων αυτών.

Ανακύκλωση χόρτου (Mulching)

Η ανακύκλωση χόρτου (Mulching) είναι μια διαδικασία που το κομμένο γρασίδι ψιλοτεμαχίζεται πολλές φορές και επιστρέφει στο έδαφος σα φυσική λίπανση. Ειδικά μαχαίρια και κυκλικά κοπτικά στοιχεία χρησιμοποιόυνται για απλό γρασίδι, ενώ σε αγροτεμάχια χρησιμοποιούνται χορτοκοπτικά με σφυριά και λεπίδες τύπου σταυρού.

Κυβόλιθοι

Στους κυβόλιθους και στα πεζοδρόμια με κακοτεχνίες μπορεί να γίνει ζιζανιοκτονία χωρίς χημίκα, μόνο με μηχανικά μέσα. Το ευέλικτο AS 30 είναι σχεδιασμένο για δουλειά κοντά στις άκρες, σε υδροροές, σε καπάκια υπονόμων και σε νησίδες με πινακίδες και στύλους της ΔΕΗ.

Products

Χορτοκοπτική μηχανή AS 510 ProClip 4T A

Επαγγελματικό χλοοκοπτικό με ανακύκλωση χόρτου

51 cm
4,2/5,7 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτική μηχανή AS 531 4T MK

Επαγγελματικά χλοοκοπτικά με κάδο συλλογής

53 cm
3,4/4,6 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας χόρτων AS 21 4T B&S

Εύχρηστο χορτοκοπτικό "Allmäher" με εντυπωσιακή σχέση αξίας/κόστους

51 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας Χόρτων AS 62 4T B&S

Δυνατό και ευέλικτο – Χορτοκοπτικό AS 62 4T B&S

61 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικό τρακτέρ AS 799 Rider

Το χορτοκοπτικό τρακτέρ με τα βασικά στοιχεία της AS-motor, ιδανικό για ιδιωτικές εκτάσεις και αμπελουργία

80 cm
7,8/10,6 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 900 Enduro

Στιβαρό και αξιόπιστο επικαθήμενο χορτοκοπτικό για ψηλά χόρτα με πλαϊνή εναπόθεση

90 cm
11,9/16,2 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 915 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Ελάτε στην οικογένεια των Σέρπα (Sherpa): H Εργονομική στάση χειριστή συναντά τον ευέλικτο χορτοκοπτικό καταστροφέα

90 cm
16,4/22,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 WeedHex 140 για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία για ιδιώτες

35 cm
2,4/3,3 kW (hp)
δείτε το προίόν »