Η AS-Motor κατασκευάζει επαγγελματικές λύσεις για τους εξωτερικούς χώρους

Οι επαγγελματίες πρασίνου εμπίστευόνται την επαγγελματική τεχνολογία της AS-motor

Οι επαγγελματίες πρασίνου είναι υπεύθυνοι για ένα μεγάλο έυρος εργασιών. Πρέπει να σχεδιάζουν, να κατασκευάζουν και πάνω από όλα να συντηρούν για τους πελάτες τους, χώρους πρασίνου όπως ιδιωτικούς κήπους, πάρκα, πλαγιές δρόμων, κτήρια, κοιμητήρια, και αθλητικές εγκαταστάσεις . Ακόμα και η συντήρηση των δέντρων μπορεί να παίξει ρόλο. Οι επαγγελματίες πρασίνου πρέπει να αποδίδουν την δουλειά με υψηλή ποιότητα λαμβάνοντας υπόψη τους και την οικονομική πλευρά της δουλειάς. Η επαγγελματική τεχνολογία της AS-Motor προσφέρει λύσεις ακρίβειας για μια μεγάλη γκάμα εργασιών συντήρησης χώρων πρασίνου.

Εφαρμογές της AS-Motor στους χώρους πρασίνου:

Πράσινο σε δημόσια κτήρια

Οι πράσινοι χώροι αυξάνουν την αξία των κτηρίων και προσθέτουν στη θετική εμπειρία των ανθρώπων που δουλέυουν εκει.  Το επαγγελματικό χλοοκοπτικό AS 531 professional lawn είναι μια ιδανική λύση χάρη στην εντυπωσιακή απόδοση στην καθημερινή χρήση.

Επαγγελματικοί χώροι πρασίνου

Οι χώροι πρασίνου που περιβάλλουν επαγγελματικά κτήρια, προσθέτουν στην επαγγελματική εικόνα της εταιρείας. Οι συντηρητές πρασίνου βασίζονται στα χλοοκοπτικά AS-Motor για τη συντήρηση αυτών των περιοχών

Εγκαταστάσεις αναψυχής

Το χλοοκοπτικό AS 531 με κάδο είναι ιδανικό για παιδικές χαρές ενώ τα επαγγελματικά χλοοκοπτικά με ανακύκλωση κομμμένου χόρτου (mulching) είναι ιδανικά για αθλητικούς χώρους.

Περιφερειακές περιοχές

Δεν κουρεύονται όλες οι περιοχές εβδομαδιαάια – σε κάποιες περιοχές μας αρκεί να κουρεύουμε μια ή δύο φορές το χρόνο. Εδώ η ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) είναι ελκυστική λύση που εκμηδενίζει το χρόνο και το κόστος εργασίας για την αποκομιδή των κομμένων.  Τα επαγγελματικά χορτοκοπτικά AS 65 και AS 73 Allmähers αλλά και τα χορτοκοπτικά με σφυριά  AS 701 και AS 901 είναι ιδανικά για ελαφριές κλίσεις. Η τεχνολογία τηλεχειρισμού των AS 751 καιAS 940 Sherpa RC εγγυάται αποδοτικότητα και ασφάλεια χειριστή σε πλαγιές με μεγάλη κλίση.

Περιοχές με κυβόλιθους

Τα χορτοκοπτικά της AS-Motor έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αφαιρούν τα ζιζάνια από τους κυβόλιθους και σε περιοχές με πεζοδρόμια χωρίς τη χρήση χημικών. Τα AS 30 και AS 50 WeedHex επιτυγχάνουν εκπληκτικά αποτελέσματα με σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους.

Κουρέψτε χωρίς άγχος με τα AS!

– Μάριος Μπαλντούζι (Επαγγελματίες συντηρητές στην περιοχή του Ρήνου)

Categories

Τετρακίνηση

Η τετρακίνηση όχι μόνο εξασφαλίζει απόδοτικότητα σε κλίσεις πάνω από 30 μοίρες, αλλά προσφέρει αυξημένη ασφάλεια όταν πηγαίνετε σε κατηφόρες. Η τετρακίνηση προσφέρει απίστευτη πρόσφυση σε βρεμμένο έδαφος ή ανώμαλα τερέν, ακόμα και όταν οι τροχοί στον ένα άξονα δεν έχουν πρόσφυση.

Χορτολιβαδικές εκτάσεις

Ένα φυσικό περιβάλλον για τις μέλισσες, οι χορτολιβαδικές εκτάσεις συνεισφέρουν σημαντικά στη βιοποικιλότητα και στη διατήρηση του οικοσυστήματος μας. Τα λουλούδια μπορούν γρήογορα να μεγαλώσουν σε ύψος 40 cm πριν ανθίσουν και χρειάζεται να κουρεύονται 3-4 φορές το χρόνο. Τα επαγγελματικά μας χορτοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) με πλαϊνή εναπόθεση ,τα ειδικά χορτοκοπτικά με το όνομα Allmähers αλλά και τα επικαθήμενα τρακτεράκια μπορούν να βοηθήσουν στη συντήρηση των εκτάσεων αυτών.

Τηλεχειρισμός

Τα τηλεχειριζόμενα μηχανήματα, κάθιστούν δυνατό το κούρεμα σε πλαγιές. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης στο χειριστή να κουρεύει σε ασφαλή απόσταση από τη σκόνη, τις σφήγγες, τους ψύλλους και άλλους κινδύνους.

Πλαγιές με κλίση

Η AS-Motor κατασκευάζει τα χορτοκοπτικά μηχανήματα με μεγάλη απόσταση απο το έδαφος για να μεταφέρονται με ράμπες και σε δυσπρόσιτα σημεία, με χαμηλό συνολικό βάρος, σωστή κατανομή βάρους και χαμηλο κέντρο βάρους για να αποδίδουν σε πλαγιές.

Ψηλά χόρτα

Επειδή το κούρεμα καλλιεργειών και περιοχών κοντά σε δρόμους μπορεί να χρειαστεί μόνο μερικές φορές το χρόνο, τα χόρτα και οι θάμνοι μπορούν να φτάσουν το 1m. Τα αυτοκινούμενα ειδικά μηχανήματα της AS-Motor με βαδιστή χειριστή με το όνομα Allmähers και τα επικαθήμενα τρακτεράκια Sherpa αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, και ακόμα περισσότερο στη λειτουργία ανακύκλωσης κομμένου χόρτου (mulching).

Τεχνολογία για επαγγελματίες

Μέσα στη σεζόν, οι επαγγελματίες χειριστές συχνά δουλεύουν για 5 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα. Τα μηχανήματα της AS-motor είναι ασύγκριτα σε ποιότητα, αντοχή και επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν το χαμηλό βάρος, σημεία πρόσδεσης και συμπαγείς διαστάσεις μεταφοράς.

Ανώμαλα τερέν

Λόφοι, πλαγιές, ρίζες και πολλά άλλα φυσικά εμπόδια αποτελούν ένα ανώμαλο τερέν. Πολλά από τα μηχανήματα της AS-Motor έχουν σωστή απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μαζί με ειδικά λάστιχα, κατάλληλα για ανώμαλα τερέν.

Kήποι

Τα γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους και δημοτικούς χώρους μπορούν να σνυτηρηθούν είτε με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) είτε με χλοοκοπτικά με κάδους συλλογής. Στη ανακύκλωση χόρτου εναποτίθεται στο έδαφος ένα λεπτό στρώμα ψιλοτεμαχισμένου χόρτου που δρα σαν φυσική οργανική λίπανση, ενώ οι κάδοι συλλογής βοηθούν τους χειριστές στην αποκομιδή κομμένου χόρτου. Οι κήποι συνήθως κουρεύονται μια φορά την εβδομάδα σε ύψος κοπής 40–50 mm, από το πολύ 15 cm.

Κυβόλιθοι και πεζοδρόμια

Η υψηλή παραγωγικότητα του AS 50’s αποδίδει αποτελεσματική ζιζανιοκτονία σε μεγάλες και ασύμτρες επιφάνειες, όπωες πάρκινγ αυτοκινήτων, επαγγελματικούς χώρους και μονοπάτια. Ο κάδος συλλογής εξαλείφει την ανάγκη σκούπας και καθαρίσματος μετά τη μηχανική ζιζανιοκτονία.

Ανακύκλωση χόρτου (Mulching)

Η ανακύκλωση χόρτου (Mulching) είναι μια διαδικασία που το κομμένο γρασίδι ψιλοτεμαχίζεται πολλές φορές και επιστρέφει στο έδαφος σα φυσική λίπανση. Ειδικά μαχαίρια και κυκλικά κοπτικά στοιχεία χρησιμοποιόυνται για απλό γρασίδι, ενώ σε αγροτεμάχια χρησιμοποιούνται χορτοκοπτικά με σφυριά και λεπίδες τύπου σταυρού.

Products

Καταστροφέας χόρτων AS 65 4T B&S

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό -ειδικό για ανακύκλωση χόρτου

65 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας με σφυριά AS 701 SM

Χορτοκοπτικό με σφυριά για πλαγιές και δύσκολα τερέν

70 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 900 Enduro

Στιβαρό και αξιόπιστο επικαθήμενο χορτοκοπτικό για ψηλά χόρτα με πλαϊνή εναπόθεση

90 cm
11,9/16,2 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 915 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Ελάτε στην οικογένεια των Σέρπα (Sherpa): H Εργονομική στάση χειριστή συναντά τον ευέλικτο χορτοκοπτικό καταστροφέα

90 cm
16,4/22,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 920 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Γρήγορο και ευκίνητο χορτοκοπτικό τρακτέρ για μέτρες κλίσεις

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 940 Σέρπα (Sherpa) 4WD XL

Για ψηλά χόρτα, επικαθήμενο χορτοκοπτικό με μόνιμη τετρακίνηση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Επικαθήμενος καταστροφέας με σφυριά AS 1040 YAK 4WD

Δυνατό, στιβαρό και "ανήκει" στα δύσκολα τερέν – Χορτοκοπτικό AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 E-WeedHex για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία με ελάχιστο θόρυβο και χαμηλές εκπομπές αερίων

35 cm
δείτε το προίόν »
AS 30 WeedHex 160 για ζιζάνια

Επαγγελματικής χρήσης μηχανική ζιζανιοκτονία

35 cm
3,0/4,1 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 50 WeedHex για ζιζάνια

Επαγγελματική ζιζανιοκτονία για μεγάλες περοιχές

50 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »