Η AS-Motor προσφέρει λύσεις για τη συντήρηση σε δήμους

Οι χειριστές των τμημάτων καθαριότητας και πρασίνου των δήμων εμπιστεύονται τα μηχανήματα AS-motor για τη δουλειά τους

Οι υπάλληλοι των τμημάτων πρασίνου των Δήμων αναλαμβάνουν ένα πολύ ευρύ φάσμα εργασιών, όπως είναι η συντήρηση δρόμων, παιδικών χαρών, πάρκων και ο καθαρισμός δρόμων και πεζοδρομίων, και η φροντίδα των δένδρων. Τους θερινούς μήνες τα δημοτικά πάρκα, τα γήπεδα και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι προτεραιότητα. Η AS-Motor προσφέρει επαγγελματικές τεχνολογίες και λύσεις  για τις περισσότερες από αυτές τις εργασίες, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα με προτεραιότητα την ασφάλεια και υγεία των χειριστών.

Εφαρμογές AS-Motor για δημοτικές συντηρήσεις

Πάρκα

Τα πάρκα και οι πλατείες είναι οι σημαντικότεροι χώροι αναψυχής και ένας “πνεύμονας” πρασίνου για τις γύρω γειτονίες. Τα μηχανήματα συντήρησης της AS-motor είναι τα ιδανικά εργαλεία για τη διατήρηση σε άριστη κατάσταση αυτών των περιοχών.

Πεζοδρόμια με κυβόλιθους

Η AS-Motor είναι ο πρωτοπόρος στη μηχανική καταπολέμηση ζιζανίων. Τα AS 30 και AS 50 προσφέρουν επαγγελματικές λύσεις ζιζανιοκτονίας για μεγάλα πάρκινγκ ή πεζόδρομους με κυβόλιθους, χωρίς τη χρήση χημικών.

Συντήρηση δρόμων

Η σωστή συντήρηση των πράσινων περιοχών στους δρόμους, βελτιώνει την ορατότητα των οδηγών συμμετέχοντας σημαντικά στην ασφάλεια τους. Τα ειδικά χορτοκοπτικά της AS-motor με το όνομα  Allmähers παρέχουν ασύγκριτη παραγωγικότητα και τρομέρα αποτελέσματα ανακύκλωσης κομμένου χόρτου (mulching) στη συντήρηση δρόμων ειδικά όπου υπάρχουν ψηλά χόρτα. Τα δίχρονα μηχανήματα της AS-Motor είναι ιδανικά για πρανή ποταμών και απότομες πλαγιές.

Παιδικές χαρές και εγκαταστάσειες αναψυχής

Τα επαγγελματικά χλοοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) της AS-Motor είναι ιδανική λύση για παιδικές χαρές με ελαφριά πρανή, δένδρα και θάμνους. Τα μηχανήματα είναι καλοζυγισμένα επειδή ο κινητήρας έχει τοποθετηθεί κατά την κατασκευή με ειδικό τρόπο, χωρίς να επιβαρύνει τη συμπίεση του εδάφους. Ο χειιρστής αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει κάδο για συλλογή χόρτου ή εαν θα χρησιμοποιήσει ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) με σκοπό το κομμένο γρασίδι να λειτουργήσει σαν φυσικό λίπασμα.

Τα Sherpa της AS-motor είναι ελαφριά με τρομερή συμπεριφόρα εκτός δρόμου. Αν κολλήσω κάπου, κλειδώνω το διαφορικό και φέυγω σε δευτερόλεπτα. Τα ειδικά του λάστιχα γατζώνονται στο έδαφος!

– Μάνφρεντ Χόπενσιτζ (Γκρούνκολόν Δήμος του Βόρτ )

Το AS 531 βγάζει τρομερή δουλειά. Ακόμα και σε βρεμμένες συνθήκες με τοο μεγάλο κάδο συλλογής εντελώς γεμάτο, το μηχάνημα δεν έχει πρόβλημα πρόσφυσης. Οι πλαγιές με τα δίχρονα δεν είναι πρόβλημα.

– Βολφγκανκ Κλάϊμπερ (Ειδικός προϊόντων της AS-Motor )

Το καινούριο AS 30 WeedHex 160 που μας έδωσαν να δοκιμάσουμε μας κατάπληξε. Το μηχάνημα είναι πανεύκολο στη χρήση του. Το χειριστήριο έχει τρείς θέσεις για τη βέλτιστη προαρμογή και ο διακόπτης ασφαλείας εξασφαλίζει την ασφάλεια χειριστή.

– Περιοδικό του Galabau 03/2018 (Ειδικο περιοδικό καλλωπιστικού πρασίνου)

Categories

Τεχνολογία για επαγγελματίες

Μέσα στη σεζόν, οι επαγγελματίες χειριστές συχνά δουλεύουν για 5 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα. Τα μηχανήματα της AS-motor είναι ασύγκριτα σε ποιότητα, αντοχή και επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν το χαμηλό βάρος, σημεία πρόσδεσης και συμπαγείς διαστάσεις μεταφοράς.

Kήποι

Τα γκαζόν σε ιδιωτικούς κήπους και δημοτικούς χώρους μπορούν να σνυτηρηθούν είτε με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) είτε με χλοοκοπτικά με κάδους συλλογής. Στη ανακύκλωση χόρτου εναποτίθεται στο έδαφος ένα λεπτό στρώμα ψιλοτεμαχισμένου χόρτου που δρα σαν φυσική οργανική λίπανση, ενώ οι κάδοι συλλογής βοηθούν τους χειριστές στην αποκομιδή κομμένου χόρτου. Οι κήποι συνήθως κουρεύονται μια φορά την εβδομάδα σε ύψος κοπής 40–50 mm, από το πολύ 15 cm.

Χορτολιβαδικές εκτάσεις

Ένα φυσικό περιβάλλον για τις μέλισσες, οι χορτολιβαδικές εκτάσεις συνεισφέρουν σημαντικά στη βιοποικιλότητα και στη διατήρηση του οικοσυστήματος μας. Τα λουλούδια μπορούν γρήογορα να μεγαλώσουν σε ύψος 40 cm πριν ανθίσουν και χρειάζεται να κουρεύονται 3-4 φορές το χρόνο. Τα επαγγελματικά μας χορτοκοπτικά με ανακύκλωση κομμένου χόρτου (mulching) με πλαϊνή εναπόθεση ,τα ειδικά χορτοκοπτικά με το όνομα Allmähers αλλά και τα επικαθήμενα τρακτεράκια μπορούν να βοηθήσουν στη συντήρηση των εκτάσεων αυτών.

Ψηλά χόρτα

Επειδή το κούρεμα καλλιεργειών και περιοχών κοντά σε δρόμους μπορεί να χρειαστεί μόνο μερικές φορές το χρόνο, τα χόρτα και οι θάμνοι μπορούν να φτάσουν το 1m. Τα αυτοκινούμενα ειδικά μηχανήματα της AS-Motor με βαδιστή χειριστή με το όνομα Allmähers και τα επικαθήμενα τρακτεράκια Sherpa αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, και ακόμα περισσότερο στη λειτουργία ανακύκλωσης κομμένου χόρτου (mulching).

Ανακύκλωση χόρτου (Mulching)

Η ανακύκλωση χόρτου (Mulching) είναι μια διαδικασία που το κομμένο γρασίδι ψιλοτεμαχίζεται πολλές φορές και επιστρέφει στο έδαφος σα φυσική λίπανση. Ειδικά μαχαίρια και κυκλικά κοπτικά στοιχεία χρησιμοποιόυνται για απλό γρασίδι, ενώ σε αγροτεμάχια χρησιμοποιούνται χορτοκοπτικά με σφυριά και λεπίδες τύπου σταυρού.

Ανώμαλα τερέν

Λόφοι, πλαγιές, ρίζες και πολλά άλλα φυσικά εμπόδια αποτελούν ένα ανώμαλο τερέν. Πολλά από τα μηχανήματα της AS-Motor έχουν σωστή απόσταση από το έδαφος , τετρακίνηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μαζί με ειδικά λάστιχα, κατάλληλα για ανώμαλα τερέν.

Πλαγιές με κλίση

Η AS-Motor κατασκευάζει τα χορτοκοπτικά μηχανήματα με μεγάλη απόσταση απο το έδαφος για να μεταφέρονται με ράμπες και σε δυσπρόσιτα σημεία, με χαμηλό συνολικό βάρος, σωστή κατανομή βάρους και χαμηλο κέντρο βάρους για να αποδίδουν σε πλαγιές.

Τετρακίνηση

Η τετρακίνηση όχι μόνο εξασφαλίζει απόδοτικότητα σε κλίσεις πάνω από 30 μοίρες, αλλά προσφέρει αυξημένη ασφάλεια όταν πηγαίνετε σε κατηφόρες. Η τετρακίνηση προσφέρει απίστευτη πρόσφυση σε βρεμμένο έδαφος ή ανώμαλα τερέν, ακόμα και όταν οι τροχοί στον ένα άξονα δεν έχουν πρόσφυση.

Τηλεχειρισμός

Τα τηλεχειριζόμενα μηχανήματα, κάθιστούν δυνατό το κούρεμα σε πλαγιές. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης στο χειριστή να κουρεύει σε ασφαλή απόσταση από τη σκόνη, τις σφήγγες, τους ψύλλους και άλλους κινδύνους.

Κυβόλιθοι και πεζοδρόμια

Η υψηλή παραγωγικότητα του AS 50’s αποδίδει αποτελεσματική ζιζανιοκτονία σε μεγάλες και ασύμτρες επιφάνειες, όπωες πάρκινγ αυτοκινήτων, επαγγελματικούς χώρους και μονοπάτια. Ο κάδος συλλογής εξαλείφει την ανάγκη σκούπας και καθαρίσματος μετά τη μηχανική ζιζανιοκτονία.

Κυβόλιθοι

Στους κυβόλιθους και στα πεζοδρόμια με κακοτεχνίες μπορεί να γίνει ζιζανιοκτονία χωρίς χημίκα, μόνο με μηχανικά μέσα. Το ευέλικτο AS 30 είναι σχεδιασμένο για δουλειά κοντά στις άκρες, σε υδροροές, σε καπάκια υπονόμων και σε νησίδες με πινακίδες και στύλους της ΔΕΗ.

Products

Καταστροφέας χόρτων AS 73 4T B&S

Το μόνο χορτοκοπτικό με δύο ταχύτητες μαχαιριών

73 cm
9,7/13,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Καταστροφέας με σφυριά AS 901 SM

Επαγγελματικό χορτοκοπτικό με σφυριά, - τεράστια παραγωγικότητα

90 cm
11,9/16,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 900 Enduro

Στιβαρό και αξιόπιστο επικαθήμενο χορτοκοπτικό για ψηλά χόρτα με πλαϊνή εναπόθεση

90 cm
11,9/16,2 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας τρακτέρ AS 920 Σέρπα (Sherpa) 2WD

Γρήγορο και ευκίνητο χορτοκοπτικό τρακτέρ για μέτρες κλίσεις

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Χορτοκοπτικός καταστροφέας AS 940 Σέρπα (Sherpa) 4WD με RC Τηλεχειριστήριο

Το πρώτο παγκόσμια 2 σε 1 επικαθήμενο χορτοκοπτικό τρακτέρ με τηλεχειρισμό προσφέρει ασφάλεια και άνεση σε δύσκολα τερέν

90 cm
20,1/27,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
Επικαθήμενος καταστροφέας με σφυριά AS 1040 YAK 4WD

Δυνατό, στιβαρό και "ανήκει" στα δύσκολα τερέν – Χορτοκοπτικό AS 1040 Yak 4WD

100 cm
17,2/23,0 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 30 E-WeedHex για ζιζάνια

Μηχανική ζιζανιοκτονία με ελάχιστο θόρυβο και χαμηλές εκπομπές αερίων

35 cm
δείτε το προίόν »
AS 30 WeedHex 160 για ζιζάνια

Επαγγελματικής χρήσης μηχανική ζιζανιοκτονία

35 cm
3,0/4,1 kW (hp)
δείτε το προίόν »
AS 50 WeedHex για ζιζάνια

Επαγγελματική ζιζανιοκτονία για μεγάλες περοιχές

50 cm
4,1/5,5 kW (hp)
δείτε το προίόν »